Get Driven en MINI kruipen achter het stuurwiel voor de Belgische horeca.

560795
Persbericht
2 april 2020

Get Driven en MINI kruipen achter het stuurwiel voor de Belgische horeca.

MINI Belux stelt zijn vloot ongebruikte wagens ter beschikking van horecabedrijven die door de nationale lockdown nog enkel thuisgeleverde maaltijden kunnen aanbieden. Vijftien getroffen horecabedrijven krijgen een MINI mét chauffeur ter beschikking. MINI slaat hiervoor de handen in elkaar met Get Driven, de Belgische marktleider op gebied van privé-chauffeursdiensten.

Door de lockdown staan de test- en marketingwagens van MINI Belux noodgedwongen stil. “Het idee ontstond al snel om die in te zetten waar ze op dit moment het meest nuttig kunnen zijn”, zegt Marketing Manager Joachim Sas van MINI Belux. Oprichter en CEO Gunther Ghysels van Get Driven had dezelfde reflex: “Het aantal zakelijke verplaatsingen met privé-chauffeur is momenteel tot amper een handvol ritten per week beperkt, een schril contrast met de 50+ dagelijkse ritten in normale omstandigheden. We kunnen dus over een groot aantal beschikbare chauffeurs beschikken.”

Concreet bieden MINI en Get Driven vanaf dinsdag 7 april aan 15 Belgische horecazaken vier weken lang wagen én chauffeur aan om thuisgeleverde maaltijden mogelijk te maken.

“We hopen hier voornamelijk Belgische restaurants en brasserieën te helpen die momenteel terugvallen op takeaway en home delivery maaltijden. Zaken die nét buiten de grootsteden gelegen zijn en dus geen beroep kunnen doen op bestaande thuisleverdiensten zoals Deliveroo of Uber Eats,” legt Joachim Sas uit, Marketing Manager bij MINI Belux.

Horecauitbaters kunnen nog tot maandagmiddag 6 april een aanvraag indienen via www.keepyourdrive.be. Op basis van de ingestuurde aanvragen en het leveringspotentieel zullen 15 horecazaken geselecteerd worden die vanaf 7 april vier weken lang kunnen beschikken over de aangeboden bezorgdienst. Dit zowel tijdens een middag- alsook avondshift, 5 dagen per week.

(Bovenop dit initiatief hanteert Get Driven gedurende deze periode ook een verlaagd tarief van €49,95 per shift van 3 uur voor restaurantuitbaters die beroep willen doen op een chauffeur om bestelde maaltijden thuis te bezorgen. (Bij interesse kan contact worden opgenomen met Get Driven via hello@getdriven.app.)

Over BMW Group

De BMW Group is met haar merken BMW, MINI, Rolls-Royce en BMW Motorrad de voornaamste constructeur ter wereld van premium-wagens en motorfietsen en aanbieder van hoogstaande financiële diensten en mobiliteitsdiensten. Het BMW Group productienetwerk omvat 31 productie- en montagevestigingen in 15 landen en de onderneming beschikt over een wereldwijd verkoopnet met vertegenwoordigingen in meer dan 140 landen.

In 2019 behaalde de BMW Group een wereldwijde verkoop van meer dan 2.520.000 wagens en meer dan 175.000 motorfietsen. Het resultaat voor belastingen in het boekjaar 2018 bedroeg € 9,815 miljard, de omzet € 97,480 miljard. Op 31 december 2018 telde de onderneming wereldwijd 134.682 werknemers.

Langetermijndenken en verantwoordelijk handelen waren altijd al de basis van het economisch succes van de BMW Group. De onderneming heeft ecologische en sociale duurzaamheid over de volledige productieketen, uitgebreide productverantwoordelijkheid en een duidelijk streven naar zuinig omgaan met grondstoffen vast in haar strategie verankerd.

www.bmwgroup.com
Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup
Twitter: http://twitter.com/BMWGroup
YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview
Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmwgroup

Perscontact:
BMW Group Belux
Jeroen Lissens
GSM: +32 488 23 55 85
Tel.: +32 3 890 97 08
E-mail: jeroen.lissens@bmw.be

Keep Your Drive is een initiatief van Get Driven in samenwerking met MINI met als doel de Belgische horeca te ondersteunen.

Voorwaarden   |   Pers   |   Contact

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin