NL | FR

Vier weken lang een gratis MINI mét chauffeur ter beschikking voor thuisleveringen?

Jullie koken, wij leveren.

Horeca, #keepyourdrive!

MINI Belux stelt zijn vollédige vloot ongebruikte wagens ter beschikking van horecabedrijven die door de nationale lockdown nog enkel thuisgeleverde maaltijden kunnen aanbieden. Concreet krijgen 15 getroffen horecabedrijven een MINI mét chauffeur ter beschikking. MINI slaat hiervoor de handen in elkaar met Get Driven, de Belgische marktleider op gebied van privé-chauffeursdiensten.

Restaurants en brasserieën kunnen hieronder een aanvraag indienen om vanaf 7 april vier weken lang over een gratis MINI evenals chauffeur te beschikken om de thuislevering van bereide maaltijden te verzorgen. Dit zowel voor een middag- als avondshift, 5 dagen per week. (Klik hier voor alle info en voorwaarden.) Een aanvraag indienen kan nog tot maandagmiddag 6 april. De 15 horecazaken worden diezelfde avond persoonlijk gecontacteerd.

Bovenop dit initiatief hanteert Get Driven gedurende diezelfde periode ook een verlaagd tarief van €49,95 per shift van 3 uur voor alle overige restaurantuitbaters die beroep willen doen op een chauffeur om bestelde maaltijden thuis te bezorgen. Bij interesse kan contact worden opgenomen met Get Driven via info@keepyourdrive.be.

Wij bieden de gekozen horecazaken

  • Een gratis MINI, 4 weken lang*
  • Een dedicated chauffeur
  • Een vermelding van jouw zaak in de communicatie van MINI Belux en Get Driven

* Klik hier voor alle info en voorwaarden.

De geselecteerde horeca zaken

Gezien de aanvragen de beschikbare capaciteit ver overtroffen, hebben we een selectie moeten maken van 15 horecazaken uit het totaal aantal inzendingen. We hebben rekening gehouden met verschillende criteria zoals leveringspotentieel en regio, zodat de wagens en chauffeurs zo optimaal mogelijk worden ingezet.

 

Plein 12 Dilbeek
Best of antwerp Antwerpen 
Exter Deurne
Compagnie Ekeren
Mosselino Schoten 
Baracca Leuven 
Le tamarin Eghezee 
Mi streetfood Ranst

La Tache Brugge 
Bistro Berto Waregem
Bistro ’t Verschil Gits
Lesco Wetteren 
Brasserie latem Latem 
Vandervalk Beveren
Tontons Brussel

Keep Your Drive is een initiatief van Get Driven in samenwerking met MINI met als doel de Belgische horeca te ondersteunen.

Voorwaarden   |   Pers   |   Contact

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin